Veel mensen gaan op reis naar het mooie Curaçao. Curaçao is een super mooi eiland met veel stranden. Ook zijn er veel restaurants waar heerlijk gegeten kan worden en barren waar je je kan vermaken tot in de late uurtjes. Helaas heeft Curaçao wel een nadeel en dat zijn de vele muggen. De mensen die hier in Curacao verblijven zullen dit ook zeker weten.

Het is daarom een must have om de billenprikkers mee te nemen. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk op reis van de benodigde medicatie voorzien bent. De muggen op het eiland zijn niet schadelijk maar het kan soms een allergische reactie geven. Dit willen we voorkomen, neem daarom altijd uw billenprikker mee.

Veel studenten reizen af naar Curacao om er een onvergetelijke tijd van te maken. Zij hebben juist veel last van de muggen omdat deze vooral op de stranden te vinden zijn. Hier vinden ook alle feestjes plaats en daarom worden de studenten zo vaak geprikt. Dus ook studenten hebben baat aan de billenprikker zodat alles pijnloos verloopt. Het is heel belangrijk voor studenten die gaan stage lopen op Curaçao om een goede woning te hebben.  Zodat je er zeker van bent dat de muggen buiten blijven en niet op de kamer komen. Een stage op Curaçao biedt vele kansen aan. Studenten kunnen met een stage voor een langere tijd blijven. Zo kunnen ze het hele eiland gaan verkennen. Het eiland heeft meer te bieden dan zanzibar en mambo beach. In het noorden van het eiland kan je prachtige stranden vinden zoals de grote knip en kleine knip.

Om ervoor te zorgen dat je op reis goed voorbereid bent. Neem dan uw billenprikker mee en geniet van een mooie tijd op Curaçao. Om er achter te komen voor wie het nog meer handig is, bekijk dan voor wie.