Juist, de billenprikkers zijn goedgekeurd de FDA. We hebben het hier dan wel over de billenprikkers die voorgevuld zijn met een of ander medicament. Dat wil zeggen dat je de billenprikkers met alle vertrouwen kunt gebruiken zonder bang te hoeven zijn dat ze van een twijfelachtig fabriekje of markt komen je kunt dan ook vragen of de dokter ze jou adviseert en voor wil schrijf al denk ik dat tot op het moment deze spuitjes niet in de verzekeringen zijn opgenomen en zal je ze zelf moeten betalen.

 

TOT SLOT

Ik hoop jullie weer goed geïnformeerd te hebben over wat er nieuw aankomt op de markt, mocht je nog een of ander vraag hebben dan kun je die hier op blog plaatsen zodat ook andere lezers erop kunnen antwoorden. Dit soort artikelen zijn best interessant voor mensen die echt dagelijks met dit soort dingen omgaan. Wie weet en hebben we er iemand tussen zitten die meer weet te vertellen over de billenprikkers en ons een eindje verder kan helpen op dit gebied. Als je je vraag liever anoniem aan mij wilt stellen dan kun je mij een e-mailtje sturen dan zorg ik dat je zo snel mogelijk antwoord van mij terug krijgt. Je mag ook zelf een review over een voor ons belangrijk onderwerp naar mij sturen en als ik dan vind dat jouw onderwerp op mijn blog past dan zal ik die graag voor je plaatsen.

Heb jij iets belangrijks gevonden op de markt wat nieuw is? Stuur me dan een briefje of laat een boodschap achter hier op mijn blog. Interessante dingen gaan we samen beschrijven en onderzoeken zodat andere mensen ook alles te weten kunnen komen over nieuwe ditjes en datjes die er op de markt zijn. Heb je zelf iets wat je gaat uitbrengen op de markt dan kun je ook dat aan mij laten weten misschien kunnen we er veel mensen blij mee maken.

 

Voor nu tot een volgende gelegenheid!


Billenprikkers

Hoe werken ze?

Voor wie?

Welke maten zijn er op de markt?

Billenprikkers voor dieren

Goedgekeurd door de FDA