Ik ben een vrouw die aan diabetes lijdt en de laatste paar jaren kon ik eigenlijk niet eens meer vrolijk mijn huis omdat ik me op verschillende tijden moest spuiten en dat soms heel ongelegen uitkwam als ik bijvoorbeeld door de stad ging wandelen of met het openbaar vervoer ergens naar toe moest, we hadden immers geen geld om een auto te kopen. Daarom bleef ik dus vaak maar liever thuis dan hoefde ik me daar geen zorgen over te maken.

Met de tijd besefte ik dat ik zoveel leuke dingen had gemist zoals bruiloften en picknicken die we altijd met de familie deden of vakanties waar we allemaal bijeen kwamen dat ik er heel erg depressief van werd. Een dochter van mij kwam heel opgewonden op een dag thuis en zei, mam, ik heb een oplossing voor je gevonden. Vanaf nu gaan we een autolease doen en neem je je billenprikkers mee dan kun je jezelf in de auto spuiten. Ik kon mijn oren niet geloven. Zou het er dan eindelijk van komen dat we een auto konden hebben? Ze liet me op haar telefoon een leasemaatschappij zien en wat je daar allemaal kon lease en besloten we samen daar naar toe te gaan.

Na alles gehoord te hebben wat de meneer allemaal te vertellen had zag ik me al helemaal in die auto zitten met mijn dochter. Na wat onderzoeken en dergelijken mochten we dan eindelijk ons autootje ophalen en hoef ik niet meer thuis te blijven. Nu kan ik echt van mijn leven genieten en doe dat dan ook volop. Ik heb nu het gevoel van de tijd in te willen halen en dat is mede mogelijk gemaakt door die autolease. Fantastisch!

Om meer te weten te komen over de billerprikker op reis, bekijk dan nu deze post.