WAAR TE KOOP

De billenprikkers zijn nu alleen nog te koop op voorschrift maar komen binnenkort op alle markten. In de verenigde staten liggen ze al op de markt dus zal het niet lang duren en wij kunnen ze ook kopen hier in Nederland. Ze zijn ook via internet verkrijgbaar maar dan moet je er wel een paar weken op wachten voordat ze aankomen.

Zijn heel gemakkelijk te gebruiken en je hoeft er ook maar weinig aan te doen. Ze zijn netjes verpakt zodat je ze overal mee naar toe kunt nemen en zelf kunt vullen als u de volgende spuit nodig hebt. Dit is handig voor mensen die bijvoorbeeld insuline moeten spuiten iedere dag. De billenprikkers zijn ook voorgevuld verkrijgbaar met een doktersrecept. Je krijgt ze dan kant en klaar voor gebruik van je apotheek mee naar huis

 

De billensprikkers zijn bestemd voor alle soorten medicaties en er wordt dan ook van verwacht dat deze ook in ziekenhuizen en bij vrijwilligerswerk zeer de aandacht zullen trekken omdat ze zo gemakkelijk op te bergen en mee te nemen zijn. De naalden van de billenprikkers zijn niet met de handen te manipuleren omdat ze in de spuit zelf zitten en deze wordt als het waren afgeschoten zodra er druk op wordt gezet en de spuit de inhoud vanzelf leeg maakt. Je hoeft er dus niets voor te doen en ze zijn ook niet pijnlijk zoals andere spuiten die nogal veel last op kunnen leveren en eelt bevorderen op een veel gespoten huid.


Billenprikkers

Hoe werken ze?

Voor wie?

Welke maten zijn er op de markt?

Billenprikkers voor dieren

Goedgekeurd door de FDA